Onderhoud

Gebouwen moeten onderhouden worden. Dit kan planmatige kozijnvervanging of het ad hoc oplossen van een lekkende goot zijn. Ook kan het bij een wisseling van gebruikers nodig zijn keukens of badkamers te vernieuwen. Bouwzorg voert alle soorten van onderhoud uit. Wij doen dit zowel met eigen mensen als met gespecialiseerde onderaannemers. Hoe dan ook wij regelen het. Voor standaardwerkzaamheden hebben wij vaste partners. Moet er iets bijzonders gedaan worden dan zoeken wij er voor u een specialist bij. Ons doel is dat u er verder geen omkijken naar heeft. Dat is wat wij zien als ontzorgen.

Nieuwbouw/verbouw

Soms is onderhouden niet voldoende. De indeling van een gebouw voldoet niet meer aan de eisen van de gebruiker. Of u kunt het rendement verbeteren door extra m2 te creëren. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u van het begin tot het einde begeleiden bij verbouwingen en of nieuwbouw. Van tekeningen en het aanvragen van een bouwvergunning tot de daadwerkelijke uitvoering. Of misschien heeft u al tekeningen en zoekt u alleen maar een goede partij om uw verbouwing uit te voeren. Wij zij u graag van dienst.

Renovatie

Veel gebouwen van voor de oorlog zijn gedurende hun bestaan al enkele malen flink verbouwd. Om een gebouw dan weer aan de eisen van de tijd aan te passen is het soms nodig dat het complete interieur eruit gaat en de woning weer volledig opnieuw ingericht wordt. Nieuwe binnenwanden, nieuwe plafonds, nieuwe installaties. Dit noemen wij een complete renovatie. Voor een van onze opdrachtgevers renoveren wij drie appartementen per maand zodat deze als vrije huursector woning opnieuw verhuurd kunnen worden. Wij leveren deze woningen turn-key inclusief energielabel op. Dit kunnen wij ook voor u doen.